În weekend, evaluări cardiologice GRATUITE oferite de Arcadia

La acest sfârșit de săptămână, Arcadia organizează cea de-a treia ediție a evenimentului medical „Ascultă-ți inima!”, prilejuit de Ziua Națională a Inimii, și oferă evaluări cardiologice gratuite pentru persoanele cu risc cardiovascular crescut sau pentru cei care doresc, în scop preventiv, să își verifice starea de sănătate. Acțiunea va avea loc în zilele de sâmbătă, 11 mai, și duminică, 12 mai, la Punctul de Prim-Ajutor Arcadia din Palas Mall, între orele 11:00-17:00.

 

În cursul zilei de sâmbătă, persoanele interesate pot beneficia de electrocardiografii gratuite, de măsurători de tensiune și pulsoximetrie, precum și de o evaluare a riscului individual cardiovascular, servicii asigurate de către dr. Constantin Rusu.

Pacienții care doresc să facă o ecografie cardiacă sunt așteptați la locația acțiunii în cursul zilei de duminică, atunci când dr. Iulia Amîțoaie și dr. Alexandru Cozma vor asigura serviciile medicale gratuite de evaluare cardiovasculară.

Persoanele interesate de serviciile gratuite oferite în acțiunea „Ascultă-ți inima” sunt rugate să se prezinte la locația evenimentului (Palas Mall – Punctul de Prim-Ajutor Arcadia, intrare carusel) între orele 10:00-11:00, în zilele de sâmbătă și duminică, pentru a se programa la serviciul dorit în ziua respectivă, în limita locurilor disponibile.

Fiecare persoană poate beneficia de o singură evaluare în cursul acțiunii, optând fie pentru pachetul de evaluare de sâmbătă (ECG, TA, pulsoximetrie, factori de risc), fie pentru cel de duminică (ecografie cardiacă și consiliere).

Acțiunea de screening cardiologic gratuit „Ascultă-ți inima!” este o inițiativă de responsabilitate socială a rețelei Arcadia și se află anul acesta la cea de-a treia ediție.

Actiune dedicata persoanelor cu probleme cardiovasculare.