Prezentare.

Spitalul de Cardiologie Arcadia și-a început activitatea în 2010, ca cea mai mare unitate medicală monodisciplinară de profil din regiune, parte a rețelei medicale private Arcadia. 
Afecțiunile inimii și ale vaselor de sânge sunt o problemă majoră de sănătate în România. Multe dintre cazuri ar putea fi prevenite sau ținute sub control prin depistarea precoce și adoptarea unui stil de viață activ și echilibrat. De aceea, la Spitalul de Cardiologie Arcadia suntem dedicați atât activităților de prevenție a factorilor de risc, dar și diagnosticului, gestionării și tratamentului acestor afecțiuni.

MEDICINĂ DE VÂRF

Îmbinăm priceperea medicilor cu performanța echipamentelor medicale de ultimă generație, pentru a diagnostica cu acuratețe și a trata cât mai puțin invaziv cu putință.

PERFORMANȚĂ ȘI SUFLET

Cardiologia este o pasiune de o viață pentru medicii noștri și motivul de a deveni, zi după zi, cei mai buni în aria lor de expertiză.

CONTROL PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU

Pacienții noștri sunt monitorizați minut cu minut în rezerve și în unitatea de Terapie Intensivă Coronarieni, deschisă 24/7.

PRIVIRE DE ANSAMBLU

Avem în portofoliu programe de evaluare și tratament avantajoase și eficiente, care cuprind toate explorările și procedurile medicale recomandate în diversele afecțiuni ale inimii.

INTERNARE CONFORTABILĂ

Am pus la punct un sistem modern și fluid prin care ușurăm stresul obișnuit al unei șederi în spital. Fiecare pacient se bucură de spitalizare premium în rezerve moderne, alimentație completă, accesorii pentru igienă și asistență la o apăsare de buton..

Structura Spitalului de Cardiologie Arcadia.

aprobată de către Ministerul Sănătăţii prin decizia nr. XI/A/21595/CSA/3783/ 20.04.2010:

25 paturi

Compartiment Cardiologie Intervenţională

11 paturi

Spitalizare continuă Cardiologie Medicală

5 paturi

Unitate de Supraveghere și Tratament Avansat al Pacienților Cardiaci Critici (USTACC)

1 laborator

Angiografie și cateterism cardiac

5 paturi

Spitalizare de zi Cardiologie Medicală

1 laborator

Explorări funcționale

2 cabinete

Consultaţii