„Ascultă-ți inima!” a ajuns la ediția a IV-a

Dacă vrei să iubești. Să fii tu însuți.

Să vibrezi în ritmul vieții.

Alege să fii sănătos!

Programul de educație și prevenție derulat de Arcadia pe tot parcursul anului 2014 continuă în luna mai, denumită Luna Sănătății Inimii, prin organizarea celei de-a patra ediții a acțiunii de screening cardiovascular gratuit „Ascultă-ți inima!”.

Acțiunea va avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, 17-18 mai, la Punctul de Prim Ajutor Arcadia din Palas Mall, între orele 11:00-20:00, și include evaluări cardiologice gratuite pentru persoanele cu risc cardiovascular crescut sau pentru cei care doresc, în scop preventiv, să își verifice starea de sănătate.

La standul organizat în fața Punctului de Prim Ajutor se vor oferi pe toată durata acțiunii măsurători gratuite de tensiune arterială și pulsoximetrie, pentru toate persoanele ce vizitează standul Arcadia. Acestea vor primi și informații detaliate despre serviciile de cardiologie disponibile în cadrul rețelei sau despre pachetele de diagnostic și tratament create special pentru cele mai frecvente afecțiuni din această sferă medicală.

În paralel, în incinta Punctului de Prim Ajutor Arcadia se vor realiza tot cu titlu gratuit, pentru pacienți preprogramați, explorări mai complexe:

  • pachet ECG - electrocardiografie, măsurătoare tensiune arterială și pulsoximetrie, consiliere factori de risc cardiovascular

                           ● sâmbătă, între orele 11:00-14:00, cu dr. Constantin Rusu, Medicină Internă;

  • pachet Ecocord - ecografie cardiacă și consiliere medicală:

                           ● sâmbătă, între orele 14:00-17:00, cu dr. Alexandru Cozma, Cardiologie;

                           ● duminică, între orele 11:00-14:00, cu dr. Maria Gavrilaș Stoenescu, Cardiologie;

                           ● duminică, între orele 14:00-17:00, cu dr. Iulia Amîțoaie, Cardiologie.

Programarea pacienților la cele două tipuri de explorări complexe se face prin intermediul serviciului Call Center: 0232 920, în limita locurilor disponibile (60 de locuri în total).
Fiecare persoană poate beneficia de o singură evaluare complexă în cursul acțiunii, optând fie pentru pachetul ECG, fie pentru pachetul Ecocord.
Acțiunea de screening cardiologic gratuit „Ascultă-ți inima!” este o inițiativă de responsabilitate socială a rețelei Arcadia și se află anul acesta la cea de-a patra ediție.

Rețeaua de sănătate Arcadia oferă servicii integrate, de policlinică și spital, atât pentru cardiologie generală, cât și pentru cardiologie intervențională. Laboratorul de cateterism dotat cu un angiograf ultraperformant, unitatea modernă de terapie intensivă coronarieni și condițiile excelente de spitalizare permit experimentatei echipe medicale Arcadia să lucreze la un nivel constant de performanță deosebită. În cei 4 ani de activitate, peste 9.000 de pacienți unici au ales Arcadia pentru a rezolva aici afecțiunile cardiace de care sufereau - majoritatea dintre ei au beneficiat și de o procedură intervențională avansată.