Arcadia CardioPlus - Privește inima de aproape!

Odată cu Ziua Mondială a Inimii, sărbătorită pe 29 septembrie de către Federația Mondială a Inimii, Arcadia a lansat Cardio Plus, cel mai performant și avantajos pachet de diagnostic cardiac din România.

Coronarografie cu spitalizare

Spitalul de Cardiologie Intervențională Arcadia este locul în care cei mai buni specialiști cardiologi, ajutați de cele mai moderne aparate, luptă - din toată inima - pentru fiecare bătaie a inimii tale.

Așa că, dacă ai suferințe cardiace încă neelucidate ori dacă știi deja că ai nevoie de o coronarografie, alege pachetul Arcadia CardioPlus, pentru a beneficia de cel mai complex set de investigații și analize necesar unui diagnostic de certitudine. Totul la un preț promoțional, valabil până la sfârșitul anului!

Pachetul Arcadia CardioPlus cuprinde:

  • coronarografie
  • set standard de analize de laborator
  • EKG, ecografie cardiacă și alte explorări noninvazive - în funcție de starea pacientului
  • două nopți de spitalizare

totul la NUMAI 1490 lei!

Preț promoțional disponibil în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2011.

Nou! Perioada promoției se prelungește până pe 31 martie 2012.

Pachetul de diagnostic cardiac CardioPlus este inclus în programul Arcadia Accesibil - Sănătate la îndemâna tuturor, prin care rețeaua medicală Arcadia facilitează accesul pacienților la servicii sale medicale de ambulatoriu și spital.

Despre coronarografie
Angiografia coronariană sau coronarografia este o procedură invazivă de diagnostic imagistic, ce permite identificarea precisă a anomaliilor arterelor coronare ale inimii și îi oferă medicului cardiolog toate informațiile de care are nevoie pentru a stabili diagnosticul, prognosticul și opțiunile de tratament ale afecțiunii.

Procedura constă în introducerea unui cateter în artera femurală, printr-o mică incizie în zona inghinala, injectarea unei substanțe de contrast la nivelul arterelor ce irigă mușchiul inimii și vizualizarea lor cu ajutorul razelor X, urmată de înregistrarea digitală a imaginilor. Coronarografia necesită anestezie locală, este nedureroasă și durează între 40 și 60 de minute.

Când este nevoie de o coronarografie?

  • Când se suspectează prezența unui infarct de miocard sau a unei angine pectorale
  • În caz de durere toracică persistentă fără o altă cauză evidentă
  • La un pacient cu multipli factori de risc cardiovascular (hipertensiune arterială, diabet zaharat, hipercolesterolemie, etc.)
  • Electrocardiogramă (EKG) și / sau ecografie cardiacă cu modificări ischemice sau tulburări de contractilitate regională
  • Creșteri ale enzimelor de necroză miocardică cardiace (CK-MB, troponina etc.) neexplicate de altă cauză
  • În cazul unei cardiomiopatii dilatative sau în cadrul bilanțului preoperator la un pacient ce necesită o intervenție chirurgicală cardiacă, peste vârsta de 50 de ani