Angioplastii cu 15% reducere, numai la Arcadia

Până la sfârșitul lunii martie 2014, pacienții beneficiază de 15% reducere pentru efectuarea unei angioplastii în cadrul Spitalului de Cardiologie Intervențională Arcadia. Dilatarea arterelor coronare sau altor tipuri de vase obstruate reprezintă tratamentul cel mai eficient și modern în afecțiuni grave, precum infarctul de miocard sau angina pectorală.

Pe scurt, angioplastia constă în introducerea unui cateter printr-o arteră și avansarea până la locul în care circulația sângelui este întreruptă. Dilatarea vasului se realizează cu o sondă cu balonaș, după care se montează la locul blocajului unul sau mai multe stenturi - „tuburi" din rețele metalice, ce au rolul de a menține vasul deschis și de a preveni reocluzia sa.

Procedura aparține domeniului cardiologiei intervenționale și se realizează cu ajutorul angiografului. La Arcadia, laboratorului de cateterism este dotat cu performantul angiograf Philips Allura Xper FD 10C, echipament ce permite efectuarea la cele mai înalte standarde a tuturor procedurilor de tip intervențional, în scop diagnostic sau terapeutic.

Oferta de reducere cu 15% a prețului la angioplastii este valabilă pentru pacienți asigurați, indiferent de localitatea de reședință, până la data de 28 februarie 2014, pentru efectuarea de:

  • angioplastii coronariane (fără stent sau cu 1, 2 sau 3 stenturi);
  • angioplastii periferice/renale;
  • angioplastii carotidiene

Și tot până la finalul lunii martie 2014 puteți beneficia de reducere de 15% și pentru proceduri de cardiostimulare electrică.

Programări și informații: 0755 100 718.

Discount angioplastii si cardiostimulare electrica